Novosti

Održana prezentacija izgradnje povoljnijih stanova na Radničkoj cesti u Đurđevcu

U Gradskoj knjižnici Đurđevac održana je prezentacija o gradnji povoljnih stanova preko programa društveno poticajne stanogradnje na području Grada Đurđevca.
Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima  omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stambenih jedinica uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate.
Zainteresirani kupci trebaju se prijaviti na raspisani javni natječaj do 16. lipnja.
U trenutku dovoljnog broja prijavitelja potpisati će se ugovor o zajedničkoj realizaciji projekta projekta u kojem će Grad Đurđevac osigurat građevinsko zemljište u Ulici Radnička cesta u Đurđevcu, uređenje komunalne infrastrukture i priključke na komunalnu infrastrukturu. Grad je također izradio i glavni projekt, te je ishođena građevinska dozvola za prvu zgradu koja će imati 12 stanova.
Nakon toga provesti će se nabava za odabir izvođača radova nakon ćega će se znati točna cijena stanova po m2. Na prezentaciji su predstavljeni modeli kreditiranja i stjecanja vlasništva stana sa modelom otplate stana.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live