Novosti

Održana proslava blagdana sv. Margarete u Prugovcu

Održana je proslava blagdana sv. Margarete u Prugovcu. Obilježavanje je započelo koncelebriranom svetom misom u crkvi sv. Barbare. Svetu misu je najavio domaćin, fra Ivan Široki, župnik Župe Sv. Benedikta i žalosne Gospe Kloštar Podravski te poželio srdačnu dobrodošlicu svojim gostima.
Čestitke i iskreno štovanje, s ponosom su uputili vlč. Dariu Paviša, Kalinovčanu, koji je predvodio misno slavlje, jer je 25. svibnja 2016. godine u Rimu doktorirao Kanonsko pravo, a ovih dana od Svete Stolice je imenovan tajnikom nuncijature u Bangkoku, na Tajlandu.
U popodnevnim satima održao se Malonogometni turnir na kojem su sudjelovale ekipe pionira i seniora Bušpana iz Kozarevca, Mladosti iz Kloštra Podravskog i domaćini ekipa Prugovca. U natjecanju seniora 1. mjesto pripalo je NK Mladosti, drugi su bili nogometaši NK Prugovca, treći NK Bušpan te veterani NK Mladosti. U pionirskom dijelu natjecanja najbolji su bili Kloštrani, a slijede ih Kozarevčani i Prugovčani.
Održano je i natjecanje u kuhanju gulaša na kojem je sudjelovalo 14 ekipa. Najslasniji gulaš ponudilo je LD Vepar iz Prugovca. Prema ocjeni stručnog žirija, za nijansu slabiji bili su kuhari MO Kozarevac i LD Srndać iz Kloštra Podravskog.
Nakon proglašenja pobjednika održanih natjecanja, uslijedilo je druženje i zabava do ranih jutarnjih sati.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live