Novosti

Održana sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije

 

Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije održala je sjednicu Skupštine na kojoj je poseban naglasak bio na ostvarenim aktivnostima u prošloj godini.

Predsjednik Lovković izvijestio je prisutne o radu Zajednice u prošloj godini te istaknuo kako je u prošloj godini sufinancirano više od 80 posto sportskih manifestacija i natjecanja.

Osvrnuo se i na dobru suradnju u prošloj godini s Hrvatskim olimpijskim odborom u programima „Aktivne zajednice“ i „Od sportske škole do olimpijskih igara“. Pored toga, Zajednica je bila uključena i u projekt Europske unije „Find your energy-move yourself“.

Sve prisutne predsjednik Lovković obavijestio je kako će se ove godine od 21. do 29. svibnja održati Europsko prvenstvo u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe kao i Europsko rukometno prvenstvo 2016. za kadete koje će trajati od 11. do 21. kolovoza te zahvalio Županiji na velikoj podršci i stručnoj pomoći u radu.

Na sjednici je jednoglasno prihvaćeno i financijsko izvješće koje je podnio tajnik Zajednice Branko Zorko, a predsjednik Nadzornog odbora Zajednice Ivan Pal, ujedno i zamjenik župana podnio je Izvješće Nadzornog odbora istaknuvši kako su poslovi Zajednice obavljeni u skladu sa Zakonom o sportu, Statutom Zajednice i drugim propisima koje reguliraju rad i poslovanje Zajednice.

Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena, a na kraju sjednice predsjednik Županijskog ribolovnog saveza Ivan Petak obavijestio je prisutne kako će se prvi vikend u srpnju održati Kup kadeta ribolovaca 2016. godine.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live