Novosti

Održane konzultacije sa Savjetom mladih Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić održali su konzultacije s članovima Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

Članovi Savjeta obavijestili su župana Korena i predsjednicu Rupčić o planovima Savjeta te istaknuli kako planiraju uskoro napraviti info knjižice koje bi se dijelile na info pultovima u Županiji, a koje su od velikog interesa za mlade. Također su istaknuli kako Informativni centar za mlade Križevci ima za cilj okupiti mlade i ponuditi im sva prioritetna područja koja su im od velike važnosti, a planiraju napraviti i prigodne knjižice u kojima bi mladi i ostali mogli vidjeti što Županija pruža mladima. Prema planu za ovu godinu članovi Savjeta žele pojačati odnos s udrugama te pojačati i nastaviti suradnju s izvršnim i predstavničkim tijelima Koprivničko-križevačke županije.

Župan Koren u svom obraćanju zahvalio je članovima Savjeta na njihovom doprinosu Županiji, ali i mladima. Predsjednica Rupčić zamolila je članove da animiraju mlade ljude da se uključe i podrže akciju Udruge osoba s invaliditetom  „Bolje sutra“ oko kupnje podizne rampe kako bi im se olakšalo kretanje, a isto tako ih je podržala u njihovom radu i nagovijestila daljnju suradnju Županije s članovima županijskog Savjeta mladih.

Konzultacijama je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat Pavlic te voditeljica Odsjeka za poslove Županijske skupštine i opće poslove Helena Matica Bukovčan.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live