Novosti

Održano 4. Otvoreno prvenstvo u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe u Đelekovcu

Športska udruga slijepih „Podravina“ Koprivničko – križevačke županije 2. listopada održala je 4. Otvoreno prvenstvo Općine Đelekovec u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe.
Zbog epidemije korona virusa ovogodišnje prvenstvo nije održano na državnom nivou već su svoje snage odmjerili kandidati iz Koprivničko – križevačke županije u domaćinstvu Općine Đelekovec na sportskom terenu Sportskog ribolovnog kluba Đelekovec. Zbog zdravstvenih i obiteljskih razloga neki su natjecatelji bili spriječeni nastupiti pa je snage u amaterskoj radiogoniometriji ove godine odmjerilo devetero natjecatelja u kategorijama žene, muški seniori i veterani te generalnom plasmanu.

U ukupnom poretku prvo mjesto zauzela je Vesna Babić koja je odnijela pobjedu i u ženskoj kategoriji. Drugo mjesto u kategoriji žene pripalo je Silvani Rudnički koja je u ukupnom poretku bila 3. Ana Tkalčec je zauzela 3.mjesto u kategoriji žene.
U kategoriji muški seniori zlato je osvojio Dejan Cifrek dok mu je u ukupnom poretku zlato izmaklo za 12 sekundi te je osvojio 2.mjesto.
Srebro kod seniora osvojio je Željko Marinković. U kategoriji muških veterana zlato je osvojio Marijan Črneli.
Prvenstvo je otvorila zamjenica načelnice Općine Đelekovec Marina Mihalec, a cijeli događaj je financiran od strane Općine Đelekovec i Zajednice tehničke kulture Grada Koprivnice.
Ugodno vrijeme, lijepa priroda i odlična atmosfera obilježili su ovogodišnje prvenstvo na kojem je još jednom pokazano kako slijepe osobe mogu uspješno savladati sve zadatke u amaterskoj radiogoniometriji.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live