Novosti

Održano druženje svih ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja Županije

Pozivu župana Darka Koren na zajedničko okupljanje i druženje na početku kalendarske godine odazvale su se danas ravnateljice i ravnatelji osnovnih i srednjih škola s područja Koprivničko – križevačke županije.  Domaćin današnjeg okupljanja bila je Obrtnička škola Koprivnica i ravnatelj Ratimir Ljubić koji je zahvalio Županiji na razumijevanju i suradnji tijekom cijele školske i kalendarske godine.
Župan Darko Koren zahvalio je na međusobnoj suradnji, dobroj komunikaciji i suradničkim odnosima između škola s područja cijele Koprivničko-križevačke županije, a posebno je izrazio zadovoljstvo što su se pozivu odazvali i ravnatelji škola kojima Županija nije osnivač. Istaknuo je kako su svi djelatnici obrazovnog sustava „arhitekti društva, jer ono što Vi projektirate od onih malih nogu do onih nešto većih, to će biti sutra zajednica, to će biti društvo u kojem ćemo svi živjeti“.
Zamjenik župana Ivan Pal predstavio je i gošću ovog okupljanja, profesoricu Elizabetu Trepotec Marić, dobitnicu nagrade „Ivan Filipović“ za 2015. godinu. Čestitao je i zahvalio profesorici na dosadašnjem radu te naglasio kako je nagrada: „Na ponos svih nas prosvjetnih radnika u Koprivničko-križevačkoj županiji“, a u ime svih prisutnih prof. Trepotec Marić uručeno je cvijeće.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live