NovostiSportske vijestiVijesti iz Podravine

Općina Kalinovac; održane prve Vatrogasne igre djece i mladeži VIDiM 2023.

Održane su prve Vatrogasne igre djece i mladeži VIDiM 2023., u organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac. Igre su održane u novoj školskoj sportskoj dvorani Kalinovac, a na njima je sudjelovalo 9 ekipa vatrogasne mladeži i djece; DVD Gotalovo, DVD Repaš, DVD Sirova Katalena, DVD Šemovci, DVD Miholjanec, DVD Virje, DVD Kalinovac, DVD Batinske i VZO Novo Virje.

Na samom početku, riječi dobrodošlice svim ekipama, uputio je predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac Mario Biruš, a svim prisutnima obratila se i ravnateljica Osnovne škole Ivan Lacković Croata Mirjana Bazijanec koja je otvorila Igre.

Mladež i djeca okušali su se u svladavanju poligona, štafetnoj igri, nogometu i graničaru. Druženje je proteklo u pozitivnom i vedrom ozračju te su ostvarena nova prijateljstva i suradnje. Organizatori i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Patačko, zahvalio se svima na velikom odazivu i na fer igri, sa željom da ovakva druženja budu što češća. Za kraj su svim sudionicima podijeljene medalje i zahvalnice.

Izvor; Općina Kalinovac

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio