NovostiVijesti iz Podravine

Općina Novigrad podravski financira nabavu radnih bilježnica za učenike osnovne škole

Općina Novigrad Podravski će i ove godine financirati nabavu obaveznih radnih bilježnica za obavezne i izborne predmete za sve učenike OŠ „Prof. Blaž Mađer“, bez obzira na imovinsko stanje njihovih roditelja.
Kako bi ostvarili pravo na financiranje nabave radnih bilježnica potrebno je da u OŠ „Prof. Blaž Mađer“ od 23.08. do 17.09.2021. u vremenu od 09,00 do 12,00 sati dostavite:

– originalni račun za radne bilježnice koji će OŠ kopirati i kopiju ovjeriti, te potvrditi da je učenik (navodi se ime i prezime i upisani razred) za kojeg su kupljene radne bilježnice polaznik OŠ „Prof. Blaž Mađer“
– podatak o IBAN-u tekućeg računa roditelja/staratelja na koji će se izvršiti povrat novca u iznosu troška za radne bilježnice
– presliku osobne iskaznice roditelja/staratelja na čiji tekući račun se uplaćuje povrat novca, a kojom se potvrđuje da roditelj/staratelj ima prebivalište na području Općine Novigrad Podravski.
OŠ dostavljati će gore navedenu dokumentaciju u računovodstvo Općine.
Uplatu povrata na tekući račun roditelja/staratelja računovodstvo Općine provesti će u roku 5 radnih dana od zaprimljene dokumentacije.
Sve navedeno vrijedi i za učenike koji pohađaju osnovnu školu u Koprivničkim Bregima, a prebivalište njihovih roditelja je na području Općine Novigrad Podravski.

Dodatna napomena: Roditelji čija obitelj je primatelj minimalne novčane naknade također mogu koristiti ovu mjeru, ali u tom slučaju moraju, kao i svi ostali roditelji, sami kupiti radne bilježnice, a novac će im biti vraćen.
Neće se financirati likovne mape i tehničke kutije.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content