Life StyleNovostiSportske vijestiVijesti

Općina Peteranec organizira četvrtu po redu Biciklijadu, ove godine u suorganizaciji s općinama Drnje i Đelekovec

Općina Peteranec organizira 4. Biciklijadu Općine Peteranec koja će se održati u subotu, 27. svibnja 2023. godine. Po prvi puta, organizaciji i samoj biciklijadi pridružuju se još dvije susjedne općine, Općina Drnje i Općina Đelekovec.
Kako ističu iz Općine, ova zajednička organizacija triju općina pokazatelj je dobrosusjedskih odnosa i prepoznatosti dobrih projekata koji se provode.
Start biciklijade je kod zgrade Kapetanije u Peterancu. Polazak sudionika predviđen je u 9:30 sati. Vozi se u koloni do Trgovine u Drnju (Pemija), gdje će se priključiti grupe biciklista iz općina Drnje i Đelekovec. U 10 sati kolona kreće prema Društvenom domu u Sigecu gdje je planiran odmor i pridruživanje ostalih sudionika biciklijade. Nakon tog, vožnja se nastavlja prema Društvenom domu u Komatnici gdje je organizirano druženje uz igre te izlet na rijeku Dravu.
Za sve sudionike osigurani su besplatna hrana i piće.

Želim pozvati sve zainteresirane mještane općine Peteranec, kao i sve zainteresirane iz okolnih općina i gradova da se odazovu i sudjeluju u našoj biciklijadi, sada već četvrtoj po redu, te uživaju u vožnji kroz našu Općinu, ali dijelom i kroz susjednu općinu Drnje. Također, u Komatnici će biti organizirani sadržaji i aktivnosti za sve uzraste, rekao je
načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić te pozvao sve da dođu i provedu subotu u prirodi, fizičkoj aktivnosti i ugodnom društvu.

Plakat biciklijada 2023

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio