Life StyleNovostiVijesti iz Podravine

OŠ Đurđevac: Zadruga Mravlji lav i ove godine na Picokijadi

Za vrijeme održavanja Picokijade u Starogradskoj ulici, učenici Osnovne škole Đurđevac predstavljali su svoje radove nastale na brojnim radionicama u sklopu Zadruge Mravlji lav.
Učenici i učitelji su se izmjenjivali na štandu obučeni u prepoznatljive majice s akreditacijama. Građani su na mogli dobiti  novi katalog proizvoda u obliku letka i vidjeti cjenik. Svaki proizvod ima etiketu i  eko ambalažu u koju je također uložen trud.
Na štandu su bili: Lana Ređep, Jana Maronić s učiteljicama Tamarom Debač i Lidijom Tuba, Noa Toth, Katja Patačko i Petar Funtek s učiteljima Natašom Švaco i Vjekoslavom Čordaševim. U subotu tu su bili: Dora Arap i Petar Grumerec s pomoćnicama u nastavi Majom Mikuldaš i Antonijom Jurić Švaco, Leonarda Hrženjak i Ida Josipović s učiteljima Anom Cenkovčan i Brankom Maznikom, učiteljice Katarina Ređep i Željka Mihočka, Filip Tomrlin i Dino Tomica s učiteljima Vjekoslavom Čordaševim i Jelenom Sabljić.
Zadovoljstvo što mogu predstavljati zadrugu i školu nije krila niti jedna grupa koja je bila na štandu uz koji je prošlo stotine posjetitelja. Veliko veselje predstavljali su im mnogi posjetitelji koji su se nekoliko puta vraćali na štand, ali i svi oni koji su odvojili svoje vrijeme i zaustavili se kod njih da im pokažu što rade i pokušaju dočarati svoje ideje uz pozitivnu atmosferu.

  • Hvala svima koji su poslušali prezentaciju naših učenika, prepoznali njihov rad i trud ali i podržali kupnjom nekog od proizvoda. Hvala Vam na mnogim donacijama. Novac od prodaje bit će utrošen u slijedećoj školskoj godini za nabavu novih materijala i učenje novih vještina te usavršavanje postojećih – poručili su iz škole.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content