Novosti

Otvoren 19. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar

 

Jedna od značajnijih gospodarskih manifestacija u regiji, 19. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar – 2016. održava se do 16. travnja, a ovogodišnja zemlja partner je Republika Turska.

Svečanom otvorenju prisustvovali su župan Darko Koren i njegov zamjenik Darko Sobota sa suradnicima, a nekoliko riječi na samom otvorenju uputila je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

U sklopu manifestacije održat će se već tradicionalne podsajamske manifestacije Sajam turizma, Sajam knjige i grafičke industrije i Sajam informacijskih tehnologija, a organizirano je i niz konferencija, okruglih stolova i radionica na temu obnovljivih izvora energije, izgradnje hidrocentrala, turizma i zaštite okoliša, razvoja gospodarstva, ulaganjima u BiH, izvozu i uvozu. Domaća i regionalna vinarska proizvodnja, autohtona hercegovačka i slavonska kuhinja bit će predstavljene na Sajma turizma, a ujedno će se dodijeliti i nagrade za najbolja vina.

Osim toga, održat će se već tradicionalna svečana večera za brojne gospodarstvenike i političke uglednike, a kojoj su domaćini Koprivničko-križevačka županija i HGK Županijska komora Koprivnica.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live