Novosti

Otvoren 7. Međunarodni karate turnir Podravina-Đurđevac Open 2016.

Karate klub Đurđevac i Grad Đurđevac su domaćini 7. Međunarodnog karate turnira Podravina-Đurđevac Open 2016. koji se održava u sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac. Na turniru sudjeluje 750 natjecatelja, 68 klubova iz Bosne i Hercegovine, Turske, Makedonije, Slovenije, Srbije, Čilea i Hrvatske.

Sreću  i poštenu borbu svim natjecateljima je poželio gradonačelnik Željko Lacković koji je službeno otvorio 7. Međunarodni karate turnir Podravina-Đurđevac Open 2016. i istaknuo da je Đurđevac ponosan što je domaćin ovako velikom i značajnom međunarodnom turniru. Gradonačelnik je također pozvao sve sudionike turnira da iskoriste priliku i upoznaju i posjete znamenitosti grada Đurđevca.

Svim prisutnima se obratio i predsjednik Karate kluba Đurđevac, Ivan Juričić, koji se zahvalio na odazivu i pomoći oko organizacije turnira, te je uručio zahvalnicu gradonačelniku Željku Lackoviću za doprinos u razvoju Karate kluba Đurđevac. Zahvalio se na dolasku na turnir i posebnim gostima, katašici Carol De La Paz iz Čilea i bivšem svjetskom i europskom prvaku Okayu Arpi koji je uručio priznanja karatistima i trenerima Karate kluba Đurđevac za postignute uspjehe na prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Rijeci.

Karate klub Đurđevac je povodom organizacije ovog turnira surađivao i sa Udrugom Mali princ te sa Centrom za Edukaciju i Prevenciju Nasilja. Ove godine turnir je uključen u kampanju „NASILJE PRESTAJE OVDJE“ te se na taj način daje podrška programu prevencije vršnjačkog nasilja.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live