Novosti

Otvorena Nacionalna natjecateljska filatelistička izložba „KoprivnicaFila 2016“

Župan Darko Koren svečano je otvorio Nacionalnu natjecateljsku filatelističku izložbu „KoprivnicaFila 2016“ koja se ove godine po prvi puta održava u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Župan Koren zahvalio je Filatelističkom društvu Koprivnica na organizaciji ovog događaja te dodao: „Filatelizam je zapravo ljubav, a ja sam isto u jednoj fazi svog života skupljao poštanske markice i mogu reći da su one jedan medij koji uvelike prenosi informacije iz jednog vremena u drugo, odnosno iz prošlosti u budućnost, a iz njih možemo puno iščitati i naučiti. Ova izložba ovdje pokazuje da se ovaj prostor Hrvatske itekako uvažava i još jednom svim stanovnicima Koprivničko- križevačke županije želim sretan Dan Županije te proglašavam izložbu otvorenom.“

Na ovoj izložbi filatelističkih izložaka i filatelističke literature koja je ujedno i natjecateljskog karaktera pored izlagača iz Hrvatske nastupit će i filatelisti iz cijele Europske unije, a izložba je otvorena do 17. travnja.

Pokrovitelji „KoprivnicaFila 2016“ su Koprivničko-križevačka županija, županijska Turistička zajednica i Grad Koprivnica, a organizirali su ju Filatelističko društvo Koprivnica u suradnji s Muzejom grada Koprivnice i Nacionalnim filatelističkim savezom.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio