Novosti

Otvorenju jaslica u DV „Zvončić“ prisustvovala i ministrica Nada Murganić

Otvorenju novoizgrađenog objekta,  jaslica u Dječjem vrtiću „Zvončić“ u Goli prisustvovao je župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Načelnik Općine Gola Stjepan Milinković naglasio je kako je ovo treći vrtić koji djeluje na području Općine, a koji je k tome i besplatan zahvaljujući suradnji sedam općina, a ukupna vrijednost projekta iznosi oko milijun i pol kuna.

O važnosti ovakvog događaja župan Koren je rekao kako je otvorenje jaslica „više no potrebno za naše najmlađe članove zajednice“ pohvalivši potom rad i aktivnosti Općine koje doprinose boljoj demografskoj slici Županije.

Zadovoljstvo otvaranjem kao i demografskom slikom Općine izrazila je i ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić te dodala: „Izuzetno važno za Hrvatsku je to što su lokalne sredine uz vlastita sredstva i pomoć Županije odlučile ulagati u najmlađe, osnaživati obitelji i to ne samo u financijskom smislu. To je pravi put opstanka i ostanka stanovnika u svakoj sredini“, nakon čega je službeno i otvorila novoizgrađene prostorije jaslica.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live