Novosti

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku dolazi u Đurđevac

Nakon Pašmana, Đakova i Ičića, Otvoreno prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku dolazi u Đurđevac!
Od 23. do 25. kolovoza igrat će se na dva terena i to na novom terenu kod velebne utvrde Stari grad i terenu iza Osnovne škole Đurđevac.
Organizator prvenstva je Hrvatski odbojkaški savez, a suorganizatori su Grad Đurđevac, Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca i Turistička zajednica Grada Đurđevca.
Kvalifikacijski dio turnira kroz koji će se 6 najboljih ekipa plasirati u glavni turnir, održat će se 23. kolovoza s početkom u 15 sati, dok će se glavni turnir s 12 ekipa održati 24. i 25. kolovoza. 
Prijave za glavni turnir i wild card primaju se do 19. kolovoza do 14 sati, dok će se prijave za kvalifikacijski dio turnira primati do 23. kolovoza do 14 sati.
-Đurđevac se uspješno smjestio na sportsku kartu Hrvatske te je prepoznat kao sportski grad i odličan domaćin brojnih natjecanja u različitim sportovima. Podržavamo sport te ulažemo u izgradnju sportske infrastrukture, opremanje i razvoj naših klubova. Uspješno smo dogovorili održavanje prvenstva kod nas te smo sretni što smo odabrani kao grad domaćin. Brojni gost i sudionici moći će upoznati Đurđevac i obići naše kulturne i turističke sadržaje oko utvrde Stari grad. Zahvaljujem i našoj Zajednici sportskih udruga grada Đurđevca i Turističkoj zajednici na pomoći kod organizacije domaćinstva- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content