Novosti

Pet državnih medalja za Karate klub Đurđevac

Ovog vikenda u Ivankovu održano je državno prvenstvo u karateu za mlađe uzrasne kategorije na koje su došli najbolji natjecatelji iz cijele Hrvatske.
Natjecatelji Karate kluba Đurđevac i na ovom iznimno važnom natjecanju ostvarili su izvrsne rezultate osvojivši 5 državnih medalja.
Ema Juričić dominantno je bez ijednog izgubljenog boda osvojila titulu državne prvakinje u kategoriji mlađih kadetkinja do 55kg dok je Niko Marović samo dva dana prije natjecanja napunio 12 godina i u starijoj kategoriji mlađih kadeta do 36kg osvojio titulu državnog prvaka čime je postao najmlađi državni prvak u toj kategoriji.
Ivan Juričić došao je do finala, no izgubio jer borbu sa minimalnom razlikom 1:0 te je postao vice prvak države u kategoriji učenika do 38kg.
Za iznenađenje turnira su se pobrinuli dva najmlađa natjecatelja KK Đurđevac Matija Špoljar i Patrik Zlatec koji su nakon niza borbi osvojili medalju brončanog sjaja.
Na natjecanju su još nastupili Lea Hrženjak, Lana Hrvoić, Mateja Prevedan, Teo Bušić i Valerio Prevedan koji ovaj put nisu osvojili medalje ali su bili jako blizu osvajanja istih, prikazavši odlične borbe.
Pripreme za državno prvenstvo odradili su glavni trener Luka Cestar, trener Nikola Kopričanec i trener Ivan Đuroci dok su sa natjecateljima na državnom bili treneri Luka Cestar i Anita Dergez.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live