Novosti

Počeli Dani Općine Kloštar Podravski

Obilježavanje Dana Općine Kloštar Podravski započelo je u petak, 17. ožujka polaganjem vijenaca za sve nestale i poginule hrvatske branitelje u Parku hrvatskih branitelja u samom središtu mjesta.
Jedan od značajnijih događaja sam proslave bilo je otvorenje kružnog toka čijom izgradnjom su realizirana dugotrajna nastojanja da se svim mještanima Općine, kao i svim sudionicima prometa na ovom raskrižju omogući sigurnost na državnoj cesti D2 istaknuto je na otvorenju.
Središnji događaj proslave Dana Općine bila je svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su uz brojne predstavnike političkog, društvenog, gospodarskog, vojnog i vjerskog života prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota, saborski zastupnici Damir Felak i Josip Đakić, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i počasni građanin Koprivničko-križevačke županije general Mladen Markač.
Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mirko Debeljak, a općinski načelnik Siniša Pavlović osvrnuo se na ostvarene projekte u protekloj 2016. godini te na najavio planove i aktivnosti u 2017. godini. Kroz video-prezentaciju slikovito je prikazan napredak koji je Općina postigla u proteklom razdoblju na području gospodarstva, kulture i sporta, a sve u cilju osiguravanja boljih životnih uvjeta mještana s područja Općine Kloštar Podravski.
Župan Darko Koren uputio je čestitke općinskoj vlasti i svim mještanima Općine, istaknuvši zadovoljstvo realiziranim projektima u proteklih godinu dana te istaknuo i podršku Županije s ciljem stvaranja još kvalitetnijih uvjeta na dobrobit svih mještana.
Svečanost su svojim nastupom uveličali učenici Osnovne škole Kloštar Podravski i glazbeni sastav Gorbonuk.
Program se nastavlja danas i sutra mnogim događanjima.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live