Podravka i Petar Grašo najavili suradnju u razvoju Vegeta natur specijalnih dodataka jelima
Podravka, kao kompanija koja svojim vrhunskim brendovima od hrane stvara doživljaj, i Petar Grašo, koji uz strast prema glazbi njeguje i onu prema kulinarstvu, nastavljaju svoju suradnju, ovaj put u stvaranju novih lijepih priča u povodu 60 godina Vegete.
Tako su u kulinarskom laboratoriju Podravkine zgrade u Koprivnici, najavili zajednički razvoj novih Vegeta natur specijalnih dodataka jelima, pripremajući ukusnu pašticadu pod vodstvom Mišela Tokića, Podravkinog promotora kulinarstva.
„Surađujući s Grašom u natječaju za 60 godina Vegete gdje je bio član žirija, potvrdili smo i njegovu ljubav prema hrani i otkrivanju novih okusa. Stoga smo odlučili krenuti zajedno u razvoj novih proizvoda kojima ćemo dodatno proširiti ponudu proizvoda pod brendom Vegeta i još jednom pokazati da stvaramo trendove u modernom kulinarstvu“, istaknula je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.