NovostiVijesti

Poduzetnički inkubator Đurđevac ima čak 5 virtualnih stanara

Poduzetnički inkubator Đurđevac svoja vrata otvorio je 2019. za svoje prve korisnika, a danas su svi prostori inkubatori popunjeni, kako je istaknuo direktor tvrtke Stari grad Matija Bažulić:

-Poduzetnički inkubator je skroz popunjen te i dalje postoji veliki interes mladih poduzetnika za korištenje prostora inkubatora. Upravo iz tog razloga prošli mjesec objavljen je Javni poziv za virtualnog stanara u inkubatoru. Cilj uvođenja usluge virtualnog stanara je olakšati poduzetnicima početnicima početne korake, dok još nemaju potrebe za uredom te smanjiti fiksne početne troškove na minimum. Do sad se za virtualnog stanara već prijavilo i registriralo 5 poduzetnika početnika i to svi iz IT sektora – ističe Bažulić.

Program virtualnog inkubatora namijenjen je poduzetnicima početnicima koji obavljaju proizvodnu i razvojno-proizvodnu djelatnost ili razvijaju projekt iz područja ICT-a, multimedije, elektrotehnike, elektroničnog poslovanja, zdravstva tj. koriste inovativan koncept poslovanja.

Ako želite i vi postati stanar virtualnog inkubatora, stignete se još uvijek prijaviti, javni poziv i obrazac za prijavu nalaze se na ovoj web stranici grada Đurđevca.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live