Novosti

Poziv na Licencirani Interpret Europe tečaj „Certificirani interpretacijski vodič“ za interpretativne vodiče

Kako doznajemo iz TZ Središnja Podravina, u mjesecu rujnu će se u Virju i Hlebinama, u trajanju od 5 dana, održati licencirani tečaj „Certificirani vodič interpretator“ europske organizacije za interpretaciju baštine Interpret Europe.
Tečaj je namijenjen muzejskim vodičima, djelatnicima parkova prirode, turističkim vodičima, vlasnicima privatnih etnografskih zbirki, galerija i svima onima koji imaju priliku osobno predstavljati baštinu posjetiteljima.
Nakon radionice, polaznici su osposobljeni za kreiranje interpretativnog vođenja, što podiže kvalitetu rada, stvara uspomene i nova iskustva našim posjetiteljima.
Za sve koji žele nadograditi vještine predstavljanja kulturne i prirodne baštine metodama i tehnikama interpretacijskog vođenja, za sve ustanove koje brinu o baštini, a žele pomoći svojim zaposlenicima da uspješnije prenesu vrijednost svoje građe posjetiteljima, 40-satni tečaj za vodiče interpretatore je nezaobilazna postaja na putu prema tim ciljevima. Tečaj vodi Iva Silla, certificirana trenerica vodiča interpretatora organizacije Interpret Europe.
Prijave su otvorene do 10. kolovoza 2019. a nakon završetka prijava slijedi proces selekcije te će sudionici biti obaviješteni o rezultatima do 15.8.2019.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content