OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Poznati dobitnici javnih priznanja Grada Đurđevca

Na temelju prijedloga Odbora za dodjelu javnih priznanja nakon razmatranja svih pristiglih prijedloga, a uvažavajući razloge predlaganja kandidata, Gradsko vijeće Grada Đurđevca izglasalo je dobitnike javnih priznanja Grada Đurđevca.
Javno priznanje Počasni građanin Grada Đurđevca dodjeljuje se Slavku Čambi, poshumno koji je ostavio velik trag odanosti zavičaju te neće biti izbrisan ni zaboravljen.
Javno priznanje Nagrade za životno djelo dodijeljeno je Zdravku Šabariću, za ostvarene rezultate i dugogodišnji angažman te doprinos obogaćivanja kulturnog, turističkog i društvenog identiteta Grada Đurđevca i Podravine.
Javno priznanje Zlatna plaketa “Sveti Juraj” dodjeljuje se:

 • Rukometnom Klubu Đurđevac zbog ostvarenih sportskih rezultata i doprinosa promociji Grada Đurđevca dodjeljuje se Javno priznanje Zlatna plaketa „Sveti Juraj“.
 • Foto-kino klubu „Picok“ iz Đurđevca“ zbog brojnih kreativnih foto-uradaka koji su doprinijeli na vidljivosti i promociji Grada Đurđevca i njegove okolice u Hrvatskoj, a i šire.
 • Nikoli Mihočki iz Đurđevca za zasluge u promicanju tehničke kulture, prosvjete i drugih područja društvenog života u Gradu Đurđevcu.
  Javno priznanje Povelja Grada Đurđevca dodjeljuje se:
  -Ogranku Matice hrvatske u Đurđevcu za doprinos razvoju kulture i promicanju ugleda Grada Đurđevca.
  -Ljiljani Plazek – Bogojević i Ivančici Sabolić, profesoricama u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu za dugogodišnji uspješan rad u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu s mladima i njihovu požrtvovnost i profesionalnost.
  -Igoru Benakoviću iz Đurđevca zbog ostvarenih radnih rezultata u razvoju gospodarstva na području Grada Đurđevca i promociji Grada u poslovnoj zajednici.
  -Josipu Pleadinu iz Đurđevca za dugogodišnji rad na promicanju ugleda Grada Đurđevca u zemlji i inozemstvu.
 • Zdravku Štefaniću iz Đurđevca koji je kroz dugi niz godina nesebičnog darivanja krvi spasio brojne ljudske živote, za njegovu plemenitost i humanost.
  Ukoliko će epidemiološke mjere to dozvoliti, nagrade dobitnicima uručit će se na svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana grada Đurđevca.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
 • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
 • Podravski Radio 87.6MHz
 • Radio