OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Life StyleNovosti

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: J.R. August, Emir & Frozen Camels

Višestruko nagrađivani glazbenik koji je probudio domaću glazbenu scenu pružit će slavonskoj publici svojim intimnim nastupom jedinstveni pogled na umjetnost koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim. J.R. August će po prvi puta nastupiti na CMC 200 festivalu, a na velikoj festivalskoj pozornici će predstaviti singlove s novog albuma “Still Waters”, kojega su mnogi etiketirali audiovizualnim remek-djelom. Album je nastajao u doba pandemije, a na njemu je intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. 

“Ovo mi je jako važno jer nikada do sada nismo nastupali u Slavonskom Brodu. Sretan sam jer ću doći s cijelim bendom, a nije baš da prečesto nastupamo tako da nam puno znači svirati na mjestu gdje još nismo.  U Slavoniji slabije sviramo jer imam osjećaj da ljudi imaju drugačije glazbene afinitete, a nema ni infrastrukture za ono što ja radim, zato je ovo jedinstvena prilika”rekao je kantautor.

fotografija: Luka Smuk

Publika će 27. kolovoza u fantastičnom ambijentu Tvrđave Brod otvorenog uma i otvorenog srca pristupiti u intimni svijet J.R. Augusta, pun umjetničke slobode i poigravanja simbolima. Nema sumnje da će kantautor nastupom pred punom festivalskom pozornicom opravdati visoka očekivanja koja je postavio kroz godine uspješnog rada. 

Emir & Frozen Camels ponovno na CMC 200 Slavonija festu
Popularna bosanskohercegovačka rock grupa koja djeluje u regiji već više od dva desetljeća vraća se na CMC 200 Slavonija fest na kojem će publici ponovno pokazati svoj glazbeni životopis koji je godinama stasao u susjednoj nam državi, ali i kroz turneje diljem svijeta. Nastupali su i uz najveće svjetske glazbenike među kojima su se našli Lenny Kravitz i Iggy Pop . Potaknuti lijepom uspomenom na nastup koji su 2018. godine imali, vesele se novom nastupu na festivalu i hrvatskoj publici koja je dobro upoznata s njihovim pjesmama.  

“CMC 200 Slavonija fest je za mene i bend jedan od najdražih festivala u regiji zato što smo dali doprinos povijesti festivala nastupom na njegovom prvom izdanju. Imamo čast da i ove godine nastupimo, a zato s velikim nestrpljenjem čekamo povratak u Slavonski Brod gdje ponovno želimo napraviti odličnu atmosferu. Imam dojam da su Slavonci u duši rokeri, bez obzira na predivnu tradicionalnu glazbu i tamburice. Iz tih krajeva je došlo puno odličnih rock bendova i zato volim Slavoniju i radujem se ponovnom posjetu”rekao je frontman benda Emir Bukovica.

Medijski prati Podravski radio

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio