OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Predstavnici međunarodnih poduzetničkih institucija upoznali se s radom županijskih poduzetnika

U okviru projekta „ATM for SME’s – Pristup mikrofinanciranju za malo i srednje poduzetništvo“ PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije organizirala je trodnevno studijsko putovanje na kojem su sudjelovali projektni partneri iz osam zemalja. Tema studijskog putovanja je promocija lokalnog mikrofinanciranja i poduzetničkih inicijativa.
Studijsko putovanje započelo je u Đurđevcu, a drugog je dana održani radni sastanak u prostorima PORA-e na kojemu su pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac i predstavnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održali prezentacije. Zatim su sudionici posjetili poduzetnice, koje su prezentirale mjere mikrofinanciranja koje su koristile za početak poslovanja te su svi sudionici dobili konkretan uvid u primjer dobre prakse korištenja mjera mikrofinanciranja u Hrvatskoj.
Trećeg dana putovanja sudionici su posjetili Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.
Studijsko putovanje posljednje je u projektu, budući da prvi dio projekta traje do travnja 2019. godine. Do kraja provedbe projekta svaki projektni partner izradit će akcijski plan koji se odnosi na mjere mikrofinanciranja, a nakon izrade akcijskih planova slijedi provedba mjera iz akcijskog plana što će se odvijati tijekom slijedeće dvije godine nastavka projekta.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio