Novosti

Predstavnici Strojarsko tehničke škole iz Osijeka na prijemu kod zamjenika Pala

Zamjenik župana Ivan Pal upriličio je prijem za ravnatelja Strojarsko tehničke škole Osijek Ivana Adrića sa suradnicima, a kojem je prisustvovao i ravnatelj Obrtničke škole Koprivnica Ratko Ljubić.
Suradnja koprivničke Obrtničke škole i Strojarsko tehničke škole Osijek datira još iz vremena Domovinskog rata kada je škola u Osijeku bila u potpunosti dislocirana i tada je jedna skupina automehaničara pohađala nastavu u Obrtničkoj školi u Koprivnici, gdje je kasnije i maturirala.
Valja istaknuti da se svake godine na stručnoj razini razmjenjuju iskustva između profesora i učenika ovih dviju škola, a zajednički sudjeluju i u brojnim europskim projektima. Na prijemu se razgovaralo i o drugim programima koje škole trenutno provode, ali i o budućim projektima koje će zajednički provesti.
Ravnatelj Adrić upoznao je zamjenika Pala s radom škole koja je podijeljenja na dvije didaktičke jedinice, Strojarsko tehničku školu s 12 razrednih odjela i 288 učenika te Industrijsko-obrtničku školu s 11 razrednih odjela i 274 učenika. Adrić je pri tom izrazio zadovoljstvo što je veliki broj uspješnih poduzetnika, vlasnika obrtničkih radionica i direktora poduzeća završilo upravo Strojarsku tehničku školu Osijek.
Pored toga, zahvalio je zamjeniku Palu na održanom prijemu, a zamjenik im poželio puno uspjeha u daljnjem radu i još bolju suradnju u budućnosti dodavši: „To je jedna neraskidiva veza koja traje već dugi niz godina i nadam se da će se i nastaviti“.
Služba ureda župana

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live