Novosti

Prihvaćeno financiranje 17 projekata s područja Koprivničko-križevačke županije u sklopu 1. poziva Interreg Mađarska Hrvatska

Odbor za praćenje Programa prekogranične suradnje Interreg Mađarska Hrvatska 2014. – 2020. donio je na svojoj 5. sjednici održanoj u mađarskom Mohaču odluku o prihvaćanju projekata u okviru 1. poziva za dostavu projektnih prijedloga u sklopu kojeg je za financiranje projekata bilo raspoloživo 26,5 milijuna eura u posebnim ciljevima: korištenje prirodne i kulturne baštine, suradnja, te obrazovanje. Na poziv su pristigla 204 važeća projektna prijedloga od kojih je nakon provedene procedure provjere prihvatljivosti i ocjenjivanja kvalitete, za financiranje prihvaćeno njih 54.

Prihvaćeno je 17 projekata u kojima sudjeluju organizacije s područja Koprivničko-križevačke županije, a u 8 projekata su organizacije iz naše Županije vodeći partneri. Sveukupna vrijednost ovih 17 projekata iznosi blizu 5,9 milijuna eura.

Za financiranje je odobreno 5 projekata u kojima je partner PORA Razvojna agencija, i to u prioritetu suradnja 1 projekt, te u prioritetu školstvo 4 projekta. Vrijednost ovih projekata je oko 1,1 milijun eura.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live