AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjoj izložbi Božićnih jaslica i unikatnih radova Božiću ususret 2023.

Udruga Peski-Art Đurđevac i ove godine, u suradnji s Muzejom Grada Đurđevca i Turističkom zajednicom Grada Đurđevca, po deveti puta organizira izložbu božićnih jaslica pod nazivom Božiću ususret 2023. te ovom prilikom poziva sve zainteresirane udruge, ustanove i pojedince na sudjelovanje na izložbi.

Izložba će se održati u prekrasnom prostoru Muzeja Grada Đurđevca, a na izložbi će se izlagati unikatni radovi koji su u cijelosti proizvod ručnog rada.

Prijave se zaprimaju zaključno s 10. prosinca i to putem email adrese [email protected] ili [email protected], putem Facebook stranice Peski-Art Đurđevac, pisanim putem na adresu Peski-Art Đurđevac, Grkinska 4, Đurđevac ili pozivom na 091/2779 474 (Franjo Mihočka). Kod prijave je poželjno poslati fotografiju jaslica kako bi se ista mogla uvrstiti u katalog.

Dostava izložaka i postava izložbe biti će 16. prosinca 2022. (subota) u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u Muzeju Grada Đurđevca (utvrda Stari Grad).

Posjetitelji će ovu zanimljivu blagdansku izložbu moći razgledati svaki dan u radno vrijeme Muzeja, a sve do 7. siječnja 2024. godine.

Cjelokupni javni poziv nalazi se u nastavku teksta:

IZVOR: Grad Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live