Novosti

Prijem povodom nadolazeće Premier lige u boksu

Povodom nadolazeće Premier lige u boksu koja će se održati u Koprivnici, zamjenik župana Ivan Pal održao je prijem za predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Bonu Bošnjaka i glavnog tajnika Marka Marovića te predsjednika i trenera Boksačkog kluba David Koprivnica Dražena Kuhara.
Zamjenik Pal i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković pohvalili su rad i organizaciju Boksačkog kluba David te čestitali predsjedniku ujedno i treneru Kuharu na osvojenoj prvoj bronci na Europskom prvenstvu u boksu.
Na prijemu se razgovaralo i o programima koprivničkog Boksačkog kluba David koji se izvrsno razvija kao mladi klub s mlađim dobnim kategorijama te nadolazećoj Premier ligi i tehničkim detaljima oko organizacije same lige o čemu je govorio predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak.
Predsjednik Bošnjak kao i predsjednik Boksačkog kluba David Dražen Kuhar zahvalili su zamjeniku Palu na održanom prijemu, a zamjenik im je poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live