Novosti

Profesori i učenici iz Finske, Francuske i Italije posjetili Županijsku upravu

Profesori i učenici iz Finske, Francuske i Italije u pratnji ravnateljice Srednje škole Koprivnica Ksenije Ostriž posjetili su Županijsku upravu u sklopu Erasmus+ projekta „Europski poduzetnici sutrašnjice“.
Na početku posjeta pogledan je kratak isječak turističkog filma Koprivničko-križevačke županije nakon čega im je pozdravne riječi uputila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost sport i nacionalne manjine Branka Cuki koja je upoznala učenike s brojem škola na području županije, županijskim ulaganjima u obrazovanje, a napomenula je i kako Županija svake godine nagrađuje najuspješnije učenike na državnim natjecanjima.
Voditelj Odsjeka za međunarodne odnose i europske fondove Vladimir Šadek  upoznao je profesore i učenike s općim podacima o Koprivničko-križevačkoj županiji, a osvrnuo se i na članstvo Koprivničko-križevačke županije u međunarodnim organizacijama kao i projektima Europske unije koji su trenutno u provedbi.
Gosti iz Finske, Francuske i Italije osim Koprivnice, posjetit će i Varaždin i Zagreb gdje će sudjelovati u brojnim aktivnostima.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live