Novosti

Programu proslave Dana Općine Rasinja prisustvovao župan Darko Koren

Program proslave Dana Općine Rasinja započeo je 8. Međunarodnom izložbom vina Udruge vinogradara i voćara “Grozdek” iz Subotice Podravske, a tom je prilikom predsjednik Udruge Zlatko Horvat uputio poziv na zajedničku izložbu s vinarima iz inozemstva, koja će se održati 10. lipnja 2017. godine u Legradu, u sklopu „Europskog vikenda“.
U sklopu proslave održano je i tradicionalno predstavljanje udruga Općine Rasinja, dok je u općinskom Centru za kulturu, tradiciju i edukaciju otvorena izložba likovnih radova nekoliko autora.
Središnji događaj obilježavanja Dana Općine bila je svečana sjednica Općinskog vijeća, na kojoj su između ostalog podijeljene Zlatne plakete, a kojoj je uz brojne uvažene goste prisustvovao i župan Darko Koren te uputio čestitke mještanima, uz naglašavanje važnosti suradnje jedinica lokalne samouprave i Županije.
Načelnik Općine Danimir Kolman izvijestio je o najznačajnijim aktivnostima koji se provode na području Općine, kao i o planovima za budućnost te zahvalio Koprivničko-križevačkoj županiji na podršci.
Uz kulturno-umjetnički program, svečano je otvorena nova asfaltirana cesta, a u Cvetkovcu su održane utakmice nogometnih klubova Tehničar, Podravina i Sračinec.
 
 
(foto:  kckzz.hr)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live