Novosti

Prolazak biciklističke utrke Tour of Croatia kroz Đurđevac

Biciklistička utrka Tour of Croatia održat će se treću godinu zaredom, od 18. do 23. travnja 2017. godine, kroz šest etapa, na trasi dužoj od 1000 kilometara kroz cijeli teritorij Republike Hrvatske.
Ove godine još zahtjevnija utrka ugostit će više od 20 timova, među kojima i one iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije. S ciljem promocije Hrvatske kao turističke destinacije međunarodna biciklistička utrka proći će hrvatskim cestama u razdoblju od 18. do 23. travnja.
Da je riječ o globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u 177 zemalja svijeta na svih šest kontinenata, što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.
I ove godine Tour of Croatia započinje u Osijeku, u utorak 18. travnja, a cilj prvog dana bit će Koprivnica, nakon etape dugačke 227 km.
Pozivaju se svi građani da u što većem broju dođu duž cijele trase od Ulice grada Vukovara od smjera Osijeka, Vinogradske, Stjepana Radića, Đure Basaričeka i Bana Jelačića, te podrže bicikliste. Njihov dolazak u Đurđevac se očekuje oko 15,05 sati. Nakon prolaska kroz Đurđevac, biciklisti nastavljaju utrku prema Virju pa sve do Koprivnice.
Svi posjetitelji mole se za veliku pozornost i oprez u prometu za vrijeme utrke.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live