AktualnoLife StyleNovostiPromoVijesti

PROMO Andreja Horvat će proslave učiniti čarobnima: “Vaše ideje postaju stvarnost”

Andreja Horvat iz Đurđevca, hobi iz mlađih dana pretvorila je u posao.

„Uvijek sam voljela šminkati prijateljice i zato sam se odlučila upustiti u svoj make-up svijet.” – govori na početku Andreja koja se preselila u Bjelovar i tamo otvorila obrt Rent Event, čiju je djelatnost kreativno proširila.

„Svaki rođendan ili bilo kakav tulum, volim urediti u stilu koji odgovara onome tko slavi i zato je priča oko ukrašavanja evenata, proslava i fešti krenula u tom smjeru.” – rekla je Andreja koju je ekipa Podravskog radija upoznala pri dekoriranju prostora Hostela Borik u Đurđevcu, za proslavu svog 60. rođendana.

„Svaki događaj ima svoju temu, boje i dekoracije koje prevladavaju, a inspiracije mi nikad ne nedostaje.” – navodi Andreja kod koje možete pronaći cvjetne dekoracije, ukrasne stolove, okvire za fotkanje, plutajuće ulrase, videospinner i pvc sudar lopte za igre na otvorenom.

„Dječji rođendani su neizostavne lokacije za lopte za igru jer djeca uživaju na zraku u kreativnim igrama.” – rekla je Andreja, vlasnica RentEvent Obrta za usluge i nastavila kako ne postoji ideja koju nije realizirala.

„Ljudi su kreativni i žele svašta, a ja sam tu da njihove ideje pretvorim u djelo.” – zaključuje Andreja Horvat koju možete potražiti u Bjelovaru, u ulici Matice Hrtavske 14a ili na broj 095/883-8605.

Andreja je dostupna na Facebooku i Instagramu.

Tekst; Silvija Zidar

Foto; Andreja Horvat (privat)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live