AktualnoNovostiPromo

PROMO Osigurajte svoje mjesto u Navijačkom busu za Berlin i utakmicu Hrvatska-Španjolska

Udruga navijača Iznad svih za sve navijače naše nogometne reprezentacije organizira navijački autobus za hrvatsko otvaranje Europskog nogometnog prvenstva, utakmicu Španjolska – Hrvatska, koja će se 15. lipnja igrati u Berlinu.

Polazak je 3. lipnja u večernjim satima iz Zagreba prema Berlinu noćnom vožnjom u visoko kvalitetnom turističkom autobusu.

Dolazak u Berlin je 14. lipnja, a smještaj je u hostelu s 4-krevetnim i 8-krevetnimsobama. Preostali dio dana slobodan je za razgledavanje.

15. lipnja je na rasporedu doručak i nakon odjave iz hostela autobus odlazi na dogovorenu lokaciju, a navijači se okupljaju diljem Berlina. U 18 sati počinje utakmica Španjolska – Hrvatska. Oni koji imaju ulaznicu idu na utakmicu, a oni koji je nemaju nastavljaju s odličnom atmosferom u jednoj od fan zona u Berlinu uz ostale hrvatske navijače. Nakon utakmice, svi se nalaze kod autobusa i slijedi polazak za Hrvatsku u nožnoj vožnji prema Zagrebu.

Dolazak u Zagreb je predviđen 16. lipnja u popodnevnim satima.

Cijena aranžmana je 399 eura u što je uračunat prijevoz i jedno noćenje u Berlinu s doručkom na dan utakmice. Svi zainteresirani za odlazak u Berlin mogu se javiti na službeni e-mail udruge: [email protected] ili na broj; 099 723 1987

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live