AktualnoDogađajiNovostiPromoVijestiVijesti iz Županije

PROMO Ovog vikenda ne propustite 3. sajam vjenčanja na Japinom bregu

HSE Partner d.o.o. poziva vas na 3. sajam vjenčanja koji će se održati na čarobnoj lokaciji Japinog Brega u Čepelovcu, 4. svibnja 2024. godine, od 11 do 17 sati.

Ovaj prestižni događaj okuplja vodeće stručnjake iz industrije vjenčanja i pruža nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima, bilo da planiraju vjenčanje ili samo žele uživati u prekrasnoj atmosferi sajma.

– Naš prethodni sajam privukao je brojne posjetitelje te zahvaljujući izvanrednim recenzijama izlagača i posjetitelja dok je prošlogodišnji sajam ostavio značajan trag u svijetu vjenčanja, a od ovogodišnjeg sajma očekuje se da premaši sve prethodne uspjehe – poručuju organizatori.

Osim navedenog s velikim ponosom ističu da će sajam ponuditi ne samo širok spektar proizvoda i usluga – od luksuznih vjenčanica, modernih svečanih odijela, do jedinstvenih dekoracija i profesionalnih fotografskih usluga – već i inovativne sadržaje kao što su specijalizirani gin barovi koji će posluživati izbor vrhunskih koktela, stvarajući tako poseban doživljaj za odrasle posjetitelje.

Za naše najmlađe posjetitelje pripremili su niz zabavnih i kreativnih aktivnosti koje će ih educirati i zabaviti dok njihovi roditelji istražuju sajam. Od radionica, face paintinga do zabavnih igara, garantiramo da će i djeca imati nezaboravne trenutke.

Pozivamo sve ljubitelje vjenčanja, obitelji, parove i pojedince da se pridruže ovoj jedinstvenoj proslavi ljubavi i zajedništva. Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog događaja koji obogaćuje naše shvaćanje i slavljenje jednog od najvažnijih trenutaka u životu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live