AktualnoNovostiPromoVijestiVijesti iz Koprivnice

PROMO Vježbe u vodi za zlatnu dob – novi termini na gradskim bazenima Cerine u Koprivnici

Ovaj oblik vježbanja postao je vrlo popularan kod starijih osoba. Kao što je stvar i s plivanjem, voda smanjuje pritisak na vašim zglobovima i dozvoljava vam da gradite snagu i izdržljivost s vrlo malo lošeg utjecaja.

Program se odvija u rekreacijskom bazenu. Namijenjen je svima koji imaju potrebu za rekreacijskim ili rehabilitacijskim vidom korektivnog vježbanja u vodi. Pod vodstvom fizioterapeuta provode se korektivne vježbe za poboljšanje općeg stanja koje djeluju iznimno povoljno na lokomotorni sustav poboljšavajući i povećavajući mišićnu snagu, izdržljivost i opseg pokreta s mnogo manje opterećenja na same zglobove te poboljšavaju balans i ravnotežu.

Preduvjet zdravog starenja jest održanje tjelesne forme. Ne morate dizati teške utege niti trčati maratone, dovoljno je izabrati aktivnost u kojoj ćete uživati. Uz kupnju ulaznice za bazen 2 sata (2,90 eura) u prijepodnevnom terminu gradski bazeni Cerine očekuju vas s programom korektivnih vježba u vodi za umirovljenike.

Novi termini od 01. listopada:

utorak i petak: 9:30 – 10:00 sati

Voditelj programa: Fizioterapeut, Luka Mihalec
Za starije osobe tjelesna aktivnost je lijek za ugodan i zdrav život. Odredite svoje ciljeve i izaberite Vježbe u vodi za zlatnu dob koje će ispuniti sva vaša očekivanja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live