NovostiVijesti

Proslavljen Dan Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica

Bogatim i sadržajnim programom te svečanom akademijom u koprivničkoj dvorani Domoljub proslavljen je Dan Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski. Svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić, a uime Grada nazočio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec u prigodnom govoru je zahvalila svima na podršci tijekom svih godina te istaknula kako nakon 40 godina rada s ponosom može kazati da je sudjelovala u stvaranju škole u kojoj će svako dijete pronaći nešto u čemu će uspjeti.

Dan škole slavljenicima je čestitao i zamjenik župana Ljubić, koji je istaknuo da je ravnateljica svojom energijom uvijek doprinosila prepoznatljivosti škole te izrazio uvjerenje da će i u mirovini sigurno pronaći posao za sebe koji voli.

Gradonačelnik Jakšić čestitao je Nemčićima na 65 godina rada i postojanja poručivši kako ih uskoro očekuje jednosmjenska nastava što su i zaslužili svojim radom i velikim trudom čime su ostavili snažan pečat u životu grada.

Nakon prigodnih govora upriličen je svečani program u izvedbi malih Nemčića.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live