Novosti

Prvašićima u OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac uručeni sigurnosni trokuti

Zamjenik župana Darko Sobota, posjetio je Osnovnu školu Grgura Karlovčana u Đurđevcu kako bi ravnatelju Danijelu Domišljanoviću, povodom prvog dana školske godine uručio sigurnosne trokute za prvašiće, koje je za sve gradske i županijske škole osigurala Koprivničko-križevačka županija zajedno sa Županijskom upravom za ceste.
Sastanku je prisustvovao i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, a ravnatelj Domišljanović je tom prilikom, zamjeniku Soboti predstavio radove na energetskoj obnovi škole, čiji je cilj osigurati bolje uvjete za učenje, ali i znatne financijske uštede. Projektom će se omogućiti dodatan prostor za razne školske predmete, planira se izmjestiti knjižnica te će se ostvariti uvjeti za uvođenje jednosmjenske nastave.
Zamjenik Sobota čestitao je ravnatelju i gradonačelniku na uspješnoj realizaciji projekata te dodao kako su sigurnosni trokuti i ove godine osigurani za 1045 prvašića na cijelom području Županije, kako bi im prvi školski koraci bili što sigurniji te pozvao sve sudionike na dodatan oprez u prometu posebice u blizini škola.
Osnovna škola Grgura Karlovčana broji gotovo 650 učenika, zajedno s područnim školama, a trenutno imaju 63 prvašića u tri razredna odjela.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio