Novosti

Prvi školski dan za učenike Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac

Nakon ljetnog odmora za 710 učenika Osnovne škole Grgura Krlovčana Đurđevac započela je  nova  školska godina. Jučer je bio poseban dan za čak 97 učenika prvog razreda koji su u pratnji roditelja došli prvi dan u školu. Za učenike prvog razreda u sportskoj dvorani priređen je svečani doček i prigodni program dobrodošlice koji su pripremili učenici petog razreda.
Ove godine je upisano 90 učenika u matičnu školu, jedan učenik u PŠ Mičetinac, 4 učenika u PŠ Čepelovac i 2 učenika u odjelima za učenike s teškoćama koji su po prvi puta sjeli u školske klupe i upoznali se sa svojim učiteljima.
Učenicima i roditeljima obratio se ravnatelj Hrvoje Janči koji je istaknuo kako je prvi dan nastave velik i značajan događaj u životu svakog djeteta, ali i njihovih roditelja stoga je svim prvašićima poželio mnogo novih prijateljstava i sreće u školovanju.
Gradonačelnik Željko Lacković pohvalio je rad novoga ravnatelja te je istaknuo kako je potrebno ulagati u obrazovanje djece čime je značaj škole još veći jer djeca u školi usvajaju mnoge životne vrijednosti koje uobičajeno stječu u obitelji.
I ove je godine Grad punim pernicama na klupama razveselio učenike prvog razreda kako bi im se uljepšao početak školovanja i olakšalo svladavanje školskih obveza.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live