Life StyleNovostiVijesti iz Podravine

Prvih 40 studenata krenulo na studij Računarstva i informatike u Đurđevcu

Uvodnim predavanjem na Sveučilištu Sjever u Đurđevcu, službeno je započela nova akademska godina za prve đurđevačke studente na preddiplomskom stručnom studiju Računarstva i informatike.
Uvodno predavanje vodio je novi pročelnik preddiplomskog stručnog studija Računarstvo i informatika Domagoj Frank koji je studentima poželio dobrodošlicu na novootvoreni studij u Đurđevcu te dao sve relevantne informacije vezane za uspješno studiranje na Sveučilištu Sjever, a na samom početku studentima su se predstavili i profesori koji će im držati predavanja tijekom zimskog i ljetnog semestra.
Prvim studentima u Đurđevcu podršku su dali i prorektor Sveučilišta Sjever Mario Tomiša, gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči te predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković.

  • Grad će u suradnji sa Sveučilištem Sjever osigurati potporu za start up-ove te podržati vaše ideje jer je naša želja da se u našem gradu razvijaju nove ideje i stvaraju nova radna mjesta. Također, osigurali smo stipendije za sve studente koji studiraju u Đurđevcu. Posebnost stipendije je ta da se ona isplaćuje po položenom ispitu, odnosno ostvarenim ECTS bodovima te će se sukladno tome predavati i zahtjevi za isplatu. Želim Vam svima puno uspjeha, da završite fakultet i ostvarite uspješne karijere – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Po završetku uvodnog predavanja studenti su zajedno s profesorima obišli nove prostore sveučilišta u Đurđevcu.
Nastava će se na Sveučilištu Sjever, u akademskoj godini 2021./2022. izvoditi na klasičan, kontaktni način u prostorima Sveučilišta Sjever uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera što podrazumijeva obavezan razmak, nošenje zaštitne maske, dezinficiranje ruku, mjerenje temperature na ulazu u zgrade Sveučilišta Sjever te vođenje evidencije dolazaka i prisustva na nastavi u svrhu zaštite zdravlja studenata, nastavnika te svih zaposlenika Sveučilišta Sjever.
Sve informacije i obavijeste vezane za studij na Sveučilištu Sjever možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content