Novosti

Radni sastanak s predsjednikom Akademskog sportskog saveza Koprivnica Nedeljkom Pavlecom

Zamjenik župana Ivan Pal održao je radni sastanak s predsjednikom Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislavom Lovkovićem i predsjednikom Akademskog sportskog saveza Koprivnica Nedeljkom Pavlecom o samom Akademskom sportskom savezu.

Naime, na prošloj sjednici Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije, Akademski sportski savez Koprivnica primljen je u članstvo Zajednice pa je tom prigodom njen predsjednik Pavlec posjetio zamjenika župana Pala kako bi ga informirao o planu rada i očekivanjima. Predsjednik Pavlec objasnio je kako je temeljni cilj ovog Saveza omogućiti što većem broju studenata bavljenje sportom te kako će promovirati akademski sport Sveučilišta Sjever i sudjelovati u njegovom jačanju u odnosu na ostale akademske sportske sustave u Republici Hrvatskoj.

Zamjenik Pal istaknuo je kako mu je drago da je osnovan jedan takav akademski sportski savez na području Koprivničko-križevačke županije te da vjeruje da je ovo odličan način da se što većem broju studenata omogući bavljenje sportom.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live