NovostiVijesti iz Podravine

Radovi na vodoopskrbi i odvodnji u Kloštru u punom zamahu

U Uredu načelnika održan je radni sastanak na kojem su bili prisutni predstavnici izvođača radova na projektu Aglomeracije koji se trenutno provodi.

Inženjeri Brane d.o.o. Virovitica, direktor  Bistre d.o.o. Đurđevac Krešimir Habijanec  i direktor Komunalija d.o.o. Đurđevac Tomislav Kolarić u razgovoru s općinskim načelnikom rješavali su pitanje dijelova sustava na vodoopskrbi i odvodnji koji nisu zahvaćeni projektom aglomeracije, a nužni su za standard mještana u tim dijelovima naselja.

Tema je bila sagledati sva naselja i predjele vinogorja za čiji priključak postoji veliki interes te pronaći najbolja rješenja za izvođenje radova. Načelnik je izrazio veliko zadovoljstvo iznimno uspješnom suradnjom u dosadašnjem periodu, a gosti su  preuzeli, svatko iz svoje domene, potrebne radnje kako bi projekt bio uspješno okončan.

Stoga se upućuje apel svim stanovnicima općine Kloštar Podravski: MOLIMO ZA STRPLJENJE I SURADNJU, POGOTOVO ŠTO SE TIČE ASFALTIRANJA NEKIH ULICA! – kažu iz Općine i pojašnjavaju da bi besmisleno bilo postavljati novi sloj asfalta tamo gdje se planirani radovi izvode na dubini do sedam metara. Za sada nije moguće pristupiti asfaltiranju zbog nestabilnosti terena, a sanacija će biti provedena po završetku radova na projektu Aglomeracije.

S obzirom na intenzitet radova, mole sve zainteresirane stanovnike općine za korištenje usluga vodoopskrbe i odvodnje da što ŽURNIJE ispune Zahtjeve za besplatne priključke na vodoopskrbu i odvodnju te ih dostave općini ili Komunalijama d.o.o. Đurđevac.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio