Novosti

Redovne godišnje skupštine udruga i klubova na području Virja

U Glazbenoj dvorani Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara u Virju održana je Redovna izvještajna godišnja skupština Glumišne družine Virje. Članovi Skupštine jednoglasno su potvrdili Prijedlog Financijskog plana za 2018. kao i Plan rada za narednu godinu koje je iznijela predsjednica Glumišne družine Virje Nataša Sušanj. Skupštini su prisustvovali načelnik općine Virje Mirko Perok i zamjenik načelnika Davor Čižmešinkin. Načelnik je pohvalio rad Udruge i najavio kako i iduće godine glumci mogu računati na financijsku potporu Općine.
Također održana je i Redovna izborna godišnja skupština Ženskog košarkaškog kluba Podravac Virje. Predsjednica Kluba i dalje ostaje Nataša Sušanj, a dopredsjednik Zlatko Pintar. Tajnica Kluba ostaje Sandra Špoljarić Dautanec
Skupštini je prisustvovao zamjenik načelnika općine Virje Davor Čižmešinkin, predsjednik Košarkaškog kluba Podravac i tajnik Športskog društva Podravac Željko Horvat, treneri te igračice Kluba. Skupština je jednoglasno prihvatila i Prijedlog Financijskog plana za 2018. kao i Plan rada za iduću godinu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live