Novosti

S radom kreće produženi boravak u Osnovnoj školi Đurđevac

Povratkom učenika u školske klupe u OŠ Đurđevac krenula je i provedba produženog boravka koji od ponedjeljka, 5. lipnja otvora vrata za sve svoje polaznike.
Škola je u suradnji s Gradom Đurđevcom pripremila sve uvjete za rad u produženom boravku koji u ovom trenutku broji 30 zainteresiranih polaznika. Učenici će biti raspoređeni u tri skupine, a prostor će biti prilagođen epidemiološkim preporukama i u svakoj će učionici s učenicima raditi stručna osoba, učiteljica razredne nastave.
Boravak i rad prema takvom obliku rada organiziran je u razdoblju od 11:00 do 16:30 sati. Učenici će sa svojim učiteljicama boraviti u učionicama 4, 5 i 24, u prizemlju škole.
Tijekom školske godine učenici su uključeni u mnoge prigodne programe škole, lokalne zajednice i grada, a produženi boravak omogućava više vremena za zajedničko, bezbrižno i opušteno druženje roditelja i djece u svojim domovima.
Svi roditelji koji žele uključiti svoje dijete u produženi boravak mogu se javiti u školu a na web stranicama škole dobiti sve potrebne informacije.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live