Novosti

Sjajni rezultati Atletskog kluba Virovitica u Čakovcu

Atletski klub Međimurje je u Čakovcu proteklog vikenda bio domaćin 2. kola Hrvatske atletske lige sjever za starije kategorije.
Trener AK Virovitica Siniša Špiranec je put Čakovca poveo 8 atletičarki i atletičara koji su nastupali u disciplinama 100m i 400m te štafeti 4x100m.
Sjajan nastup u ovom kolu zabilježila je mlada perjanica Mia Teskera koja je osvojila ukupno 10. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, ali gledajući po godištu, Mia je bila 3. natjecateljica u 2008. godištu u utrci na 100m. Ovo je ujedno Mijin osobni, ali i klupski rekord na 100m u spomenutoj kategoriji.

Istu utrku trčale su još:
Vera Špiranec – 14. mjesto
Andrea Kovač – 27. mjesto
Lamija Dragosavljević – 28. mjesto

Ista četvorka trčala je i štafetu 4x100m i zauzela 4. mjesto.
U kategoriji starijih kadeta nastupali su Petar Rajnović, Leon Jurković te debitant na atletskim natjecanjima Ante Blažević u utrci na 400m. I tu je srušen jedan klupski rekord i to Petar Rajnović.
Točku na “i” ovog uspješnog nastupa virovitičkih atletičara stavio je najstariji i najiskusniji član Mario Bošnjaković koji je trčao utrku na 100m i zauzeo 6. mjesto.

Već narednog vikenda trener Špiranec vodi svoje pulene na 3. kolo Hals-a koje će se 10.10.2020. također održati u Čakovcu.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live