Novosti

Skupština Zajednice sportova raspravljala o aktivnostima u 2018. godini

Skupština Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u prostorima Županijske uprave održala je svoju redovnu sjednicu Skupštine, kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.
Sjednicu je otvorio predsjednik Zajednice sportova Stanislav Lovković te predstavio dnevni red kojeg su članovi jednoglasno prihvatili, a nakon biranja verifikacijske komisije predstavljeni su Prijedlog financijskog plana, kao i Prijedlog programa rada za 2018. godinu.
Što se Programa rada tiče, u njemu je definirano kako će se u narednoj godini održati četiri sjednice Upravnog odbora te dvije Skupštine na kojima će se raspravljati o aktualnoj problematici, a temeljem Pravilnika o kriterijima za raspodjelu financijskih sredstava, članicama će se u jednakim mjesečnim ratama prebacivati sredstva za sufinanciranje njihovog redovnog rada i planiranih programa.
Predsjednik Lovković kazao je kako je u 2018. godini planirano održavanje Europskog prvenstva u rukometu za kadete M18 koje će se održati u Koprivnici u prvoj polovici kolovoza, a nastavit će se i s provođenje projekta Mala sportska škola koji se provodi u suradnji sa zainteresiranim općinama i gradovima s područja Županije. I sljedeće je godine planirano provođenje izbora i proglašenja najuspješnijih sportaša, sportašica i ekipa, a nastavlja se i uspješna suradnja s Hrvatskim olimpijskim odborom, gdje će Zajednica sudjelovati u provođenju zajedničkih programa „Aktivna zajednica“ i „Od sportske škole do Olimpijskih igrama“. Polaznici i voditelji Male sportske škole bit će uključeni u Olimpijski festival dječjih vrtića koji će se održati u svibnju 2018. godine.
U svom je obraćanju zamjenik Ljubić naglasio izuzetno dobru suradnju Županije i Zajednice sportova, pri čemu je posebno zahvalio na partnerskom odnosu u organizaciji svih sportskih događanja.
 
foto;  kckzz.hr

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live