NovostiSportske vijestiVijesti iz Podravine

Športska udruga slijepih “Podravina” KKŽ održala je 5. Otvoreno prvenstvo Općine Đelekovec i Croatia cup 2021. u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe

Športska udruga slijepih “Podravina” KKŽ održala je 5. Otvoreno prvenstvo Općine Đelekovec i Croatia cup 2021. u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe. Sudjelovalo je 26-ero natjecatelja iz 4 kluba – uz domaćine tu su još bili klubovi “Louis Braille” iz Zagreba, “Galeb” iz Rijeke, Udruga slijepih Istarske županije.

Učenici OŠ “Mihovil Pavlek Miškina” iz Đelekovca odmjerili su svoje snage u disciplini radioorijentacije.

Članovi ŠUS-a “Podravina” ostvarili su odličan rezultat. Marijan Črneli osvojio je zlato u veteranima, ali i u ukupnom plasmanu. Srebro u veteranima osvojio je Ivica Molnar a broncu Željko Marinković. U kategoriji žene zlato je pripalo Kati Grganić, srebro Ani Tkalčec, a bronca Ani Glavaš Jambreušić.

Nakon godinu dana stanke u državnim natjecanjima u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe, natjecatelji su s veseljem dočekali ponovno okupljanje i mogućnost da odmjere svoje vještine u ovom sportu.

Športska udruga slijepih „Podravina“ Koprivničko – križevačke županije ponosna je na uspjehe svojih članova koji su i na ovom 5. Otvorenom prvenstvu općine Đelekovec kao i Croatia cupu 2021. ostvarili zavidne rezultate i još jednom potvrdili kako se ustrajnim radom dolazi do vrhunskih rezultata.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content