AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca
Stanari Kuće podrške učili kako se priprema pašteta od bijelog pilećeg mesa
Zahvaljujući Zakladi Hrvatska za djecu koja im je dodijelila sredstva u Udruzi Mali princ i dalje se uspješno provedi gastro-projekt „Kuhača Maloga princa“.
Cilj „Kuhače“ je poučiti stanare Kuće podrške najjednostavnijim podravskim, tradicijskim slatkim i slanim jelima, ali i jednostavnim klasičnim jelima i tako ih pripremiti za samostalni život.
U toj nakani pripremano je još jedno jednostavno jelo. Učili su pripremati pašteteu od bijelog pilećeg mesa. U tome ih poučio njihov kućni kuhar, chef Franjo. Pokazao im je kako se otkoštavaju pileća prsa te otkrio tajne sastojke fine paštete, a uz sve to potrudili su se i oko prezentacije jela na tanjuru kao da se pripremaju za kakvu gastro- televizijsku emisiju.
Izvor i foto: Grad Đurđevac