Novosti

Svečana dodjela stipendija zaklade HGK – Županijske komore Koprivnica

U Županijskoj komori Koprivnica je u okviru sjednice Gospodarskog vijeća održana svečana dodjela stipendija novim stipendistima Zaklade HGK – Županijske komore Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata te je potpisan novi sporazumi o donaciji Zakladi.
Na ovogodišnjem natječaju provedenom tijekom studenoga, među brojnim prijavama najviše bodova temeljem postavljenih kriterija ostvarile su prijave pet studenata medicine, farmacije i strojarstva.
Stipendije Zaklade od 1.500 kuna mjesečno do kraja redovnog školovanja dodijeljene su Luciji Škarić, Mislavu Kovačiću, Dori Bračko i Mateju Mlinariću.
Iz fonda Zaklade dodijeljene su i novčane pomoći za redovno školovanje zbog lošeg socijalno ekonomskog statusa Mihaelu Kolariću u iznosu od 1.000,00 kuna mjesečno na godinu dana i Tamari Oršuš u iznosu od 500,00 kuna mjesečno na šest mjeseci.
Upraviteljica Ivana Širić istaknula je da Zaklada HGK-Županijske komore Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata već deset godina motivira studente za uspješno studiranje, razvijanje kompetencija koje traži tržište rada te rad i karijeru na području Koprivničko-križevačke županije.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live