AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Županije

TIHA SNAGA Udruga Latice potpisala Ugovor o ulasku u Mrežu pružatelja socijalnih usluga, Fuchs; “Ulazak u mrežu nam prvenstveno pruža financijsku stabilnost i zapošljavanje stručnog kadra”

Nakon dugi niz godina predanog rada i strpljenja u Udrugu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice iz Koprivnice stigle su dobre vijesti.
Naime, predsjednica Udruge Nevenka Fuchs potpisala je Ugovor o ulasku u Mrežu pružatelja socijalnih usluga s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Što konkretno ulazak u mrežu znači za udrugu, predsjednica Fuchs je pojasnila u emisiji Tiha snaga;

-rekla je predsjednica Fuchs te dodala kako je ugovor potpisan na dvije godine, a obzirom da ipak ne pokriva stvarne potrebe, udruga će i dalje prijavljivati projekte i javljati se na natječaje kako bi se osigurala sredstva za sve potrebite korisnike;

 

Dodajmo i kako je 01. srpnja stupio na snagu Zakon o osobnoj asistenciji, predsjednica Fuchs je najavila da Udruga trenutno čeka licenciju za pružanje usluga osobne asistencije, te se na temelju toga planiraju javiti na najavljeni natječaj u sklopu Mreže socijalnih usluga.


piše; Martina Sabađija Buđak

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live