Novosti

Tiskovna konferencija o događanjima na jezeru Šoderica

Ukupno 24 kulturno-zabavnih i sportskih manifestacija održat će se ovog ljeta na jezeru Šoderica, a upravo je najava tih događanja bila tema tiskovne konferencije održane u  prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Na samom početku prisutne je pozdravio direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc koji je tom prilikom istaknuo kako ova tiskovna konferencija ima cilj prezentirati javnosti  ovogodišnje događaje na Šoderici.

Načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić ukratko je prezentirao program događanja na Šoderici te se svima zahvalio na suradnji, nakon čega se prisutnima obratio i župan Darko Koren.

Na samom kraju konferencije svaki od organizatora ukratko je prezentirao pojedina događanja, a istaknuto je i da ljeto na Šoderici započinje u nedjelju, 29. svibnja, dok će se službeno otvorenje održati 9. lipnja.

U konačnici, svi prisutni složili su se da je ovo veliki napredak za Šodericu obzirom da će se ove godine na Šoderici održati čak 24 kulturno-zabavnih i sportskih manifestacija, kao i nekoliko manjih tijekom tjedna.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live