OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Tribine povodom 1. listopada – Međunarodnog dana starijih osoba

Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, 1. listopada 2018. godine, organizira tribinu „ Pravna, zdravstvena i socijalna zaštita umirovljenika i osoba starije životne dobi“.
Moderator tribine je predsjednik Županijske skupštine i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Željko Pintar, koji je više rekao o položaju umirovljenika Koprivničko-križevačke županije;
Sudionici tribine upoznat će se s pravima iz sustava socijalne skrbi koja se odnose na osobe starije životne dobi, informirati o mirovinskom sustavu i mirovinskoj reformi te mogućnostima i prednostima informatičkog opismenjavanja starijih osoba u Tjednu cjeloživotnog učenja a sve u cilju ukupnog unapređenja kvalitete života starije populacije.
Tribina će se održati u sva tri županijska grada prema slijedećem rasporedu:
1. Koprivnica, 01.10.2018. u 11,00 sati – Dom za starije i nemoćne Koprivnica
2. Đurđevac, 02.10.2018. u 11,00 sati – Zgrada INE Đurđevac
3. Križevci, 03.10.2018. u 11,00 sati – Udruga umirovljenika
Predavači će biti ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica, Danijel Rušak, zatim član županijskog Savjeta za umirovljenike Željko Šemper i članica Županijske skupštine Robertina Zdjelar.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio